Sales Premiums

Sales premie met high perceived value

Een creatieve en goed gepositioneerde sales premie versterkt het merkimago en resulteert in  meer omzet.  Het is hierbij cruciaal dat de sales premie perfect op maat van uw merk en uw doelgroep is ontworpen, en het item een hoge gepercipieerde waarde uitstraalt naar deze groep. Wij vertalen al uw marketing ideeën naar unieke sales premies op maat van uw campagne. Dankzij onze chinese productiekantoren kunnen we tot het uiterste gaan in termen van productontwikkeling.

Productie van uw sales premie
 

Dankzij onze productie aanpak verzekeren we de perfecte uitvoering van uw sales premie, naar de hoogste kwaliteitsnormen. We leveren de goederen, verpakt naar wens en voorzien van de nodige kwaliteitscertificaten (EN, CE, REACH, RoHS, Sisvel etc). Wij garanderen een kwaliteitsvolle sales premie, aan onklopbare prijzen.

On pack/near pack premie


On pack en near pack premies hebben verschillende noden op vlak van labeling en verpakking. Wij zorgen ervoor dat de verpakkingseenheden worden uitgewerkt naar wens van de klant, en voorzien barcodes, hangtags en andere labels waar nodig.

We werken samen met onze POS afdeling Brands On Display om desgewenst goederen in een geïntegreerde toonbank of winkel display te verpakken.