Tangram je boterham

BRUGGE KAAS / TANGRAM --- 808 Solutions ontwikkelde deze kaas snijvorm door middel van een nieuwe moule. Afgewerkt met het Brugge Kaas logo en in een kaaskleurtje gestoken. Het ontbijt op het familie event Wonderweekend kreeg meteen een feestelijke en speelse toets! Meer weten?

Meer weten over deze activatie?

Retro fietsplaatjes

GENT FIETST / FIETSPLAATJES --- Ken je ze nog, de metalen plaatjes van zo een 30 jaar geleden? In opdracht van Stad Gent & Cayman stak 808 Solutions deze in een nieuw jasje! Het werden echte collectables, in 5 opvallende kleuren. Meer weten?

Meer weten over deze campagne?

Afval kan mijn rug op

MOOIMAKERS / AFVALRUG ZAK --- 808 Solutions ontwikkelde deze stevige koker rugzak voor de anti zwerfvuil campagne Mooimakers. Geproduceerd in ondoorlaatbare stof, voorzien van een aflsluitbare klep bovenaan en bedrukt in de campagnekleuren. Meer weten?

Meer weten over deze campagne?

Kipling sleutelhanger aapjes

KIPLING / AAPJES --- Om de Kipling 'Be Seen' back-to-school collectie in de verf te zetten, ontwikkelde 808 Solutions reflecterende sleutelhangers in de vorm van de ons aller bekende aapjes. Uitgevoerd in 2 versies, in blister op maat. Meer weten?

Meer weten over deze actie?