Logistiek & Labeling

808 Solutions streeft ernaar om zijn producten vlekkeloos te laten inpassen in uw process flow. Wij staan niet enkel in voor de ontwikkeling en productie van uw OEM goodies, maar ook voor een efficiënte en tijdige levering ervan.

We helpen uw logistiek te streamlinen door het integrale logistieke proces af te stemmen op de specifieke noden van onze klanten. Hiervoor hebben we alle elementen van het logistieke proces onder onze directe controle; van verpakking op de fabrieksvloer in China over opslag tot levering, eender waar in Europa.

Verpakking volgens SKU noden.

We verpakken onze producten volledig volgens de parameters van de klant

In bulk, in binnendozen of omdozen, dit alles afgestemd op de meest aangewezen of gewenste verpakkingshoeveelheden in termen van omvang, gewicht en SKU's.

SKU per SKU, of net een mix. We voorzien order picking in China of Europa, en assembleren desgewenst kits op een case to case basis. Op die manier beperken we handeling kosten voor de klant in Europa.  

We werken samen met onze POS afdeling Brands On Display om desgewenst goederen in een geïntegreerde toonbank of winkel display te verpakken.

Labeling/tagging

Elk item, elke binnendoos of buitendoos kan worden voorzien van de relevante labels of tags. Hangtags, (barcode) labels op maat en specificaties van de klant. Al dan niet met consumenten prijzen, EA codes of andere informatie nodig voor interne verwerking bij de klant.

Logistics 

Ieder project (on pack promos, event give aways, line extension producten) heeft een verschillende logistieke oplossing nodig.  Onze experts bekijken dit samen met de klant om tot de efficiëntste oplossing te komen. We bieden een volledige waaier van opties aan, zoals fullfilment programs, opslag, order picking, multi point levering.