Give aways op maat

Give aways blazen leven in uw merk

Een mooi uitgewerkte give away op maat versterkt uw merk en campagne, dat lijdt geen twijfel.  Het is hierbij cruciaal dat de give away perfect op maat van uw merk is ontworpen, waarbij de goodie specifiek uw doelpubliek aanspreekt en uw merk DNA weergeeft. Een saai me-too item met enkel een logo bedrukking is een gemiste kans.

Wij bij 808 Solutions hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw give away een hebbeding wordt dat niet alleen gezien en bijgehouden wordt, maar ook uw merkimago versterkt.

Uw give away van idee naar ontwerp

Wij vertalen al uw marketing ideeën naar unieke, custom made give aways. Creatieve concepten op maat van uw campagne, uw praktische noden en uw budget. Dankzij onze eigen chinese produktiekantoren hebben we alle middelen en ervaring ter beschikking om eender welk give away concept tot in het kleinste detail uit te werken tot een mooi afgewerkt product. 

Productie van de give away

We verzekeren de perfecte uitvoering van uw give away, naar hoge kwaliteitsnormen. We leveren de goederen, verpakt naar uw wens en voorzien van de nodige CE documenten (EN, RoHS, Sisvel). Wij garanderen een perfect uitvoering van uw give away, aan onklopbare prijzen.