OEM Line Extensions

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw product aanbod te vergroten of te diversifiëren?

Line extension: van idee naar ontwerp

Wij vertalen uw line extension ideeen naar  unieke producten op maat van uw merk, uw praktische noden en uw richtprijzen. Dankzij onze eigen chinese produktiekantoren hebben we alle middelen en ervaring ter beschikking om eender welk item tot in het kleinste detail uit te werken tot een mooi afgewerkt product.

Productie van de line extension items

We verzekeren de perfecte uitvoering van uw line extension item, naar hoge kwaliteitsnormen. We leveren de goederen, verpakt naar uw wens en voorzien van de nodige CE documenten (EN, RoHS, Sisvel). We verzorgen de relevante product testen in samenwerking met een gecertificeerd onafhankelijk test bureau.

Labeling & verpakking van de line extension producten

Line extension items hebben specifieke noden op vlak van labeling en verpakking, dit om aan te sluiten bij de distributie flow van het merk. Wij zorgen ervoor dat de verpakkingseenheden worden samengesteld naar wens van de klant, en brengen alle nodige barcodes, hangtags en andere labels aan.  Op die manier kunnen de line extension items de interne flow van uw product lijnen volgen.

We werken samen met onze POS afdeling Brands On Display om desgewenst goederen in een geïntegreerde toonbank of winkel display te verpakken.